Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про оподаткування грантових коштів для бізнесу розповіли тернопільські податківці під час онлайн-форуму

, опубліковано 27 березня 2024 о 13:29

Днями на базі Центру підтримки підприємців Дія.Бізнес у Тернополі відбувся форум в онлайн форматі для грантерів та підприємців на тему «Гранти для бізнесу». Захід організований громадською організацією «West Ukraine Digital» в рамках реалізації програми підтримки економічної стійкості Учасники форуму малого та середнього бізнесу, який знаходиться в процесі релокації або вже релокувався до Київської, Івано-Франківської, Львівської та Тернопільської областей. Дана програма допомагає підприємцям адаптуватися до мінливих умов та створити або зберегти робочі місця для постраждалого внаслідок воєнної агресії та внутрішньо переміщених осіб.

Учасники форуму від спікерів дізналися, які грантові програми працюють в Україні, як писати грантові заявки, можливості фінансування від грантових програм Міжнародної гуманітарної організації «Mercy Corps».

Про оподаткування грантів фізичним та юридичним особам, особливості сплати податку на прибуток розповіли спікери – фахівці Головного управління ДПС у Тернопільській області: Віктор Орнатовський, заступник начальника управління – начальник відділу адміністрування податку на доходи фізичних осіб та єдиного внеску управління оподаткування фізичних осіб та Ольга Кондратюк, заступник начальника управління – начальник відділу адміністрування податку на прибуток, неприбуткових установ і організацій та спрощеної системи оподаткування управління оподаткування юридичних осіб.