Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На вебінарі в ДПС області розповіли про актуальні питання оподаткування для тергромад

, опубліковано 22 березня 2024 о 14:53

Формати взаємодії з бізнес-спільнотою та громадськістю видозмінюються відповідно до викликів, які є сьогодні через воєнний стан. Так, Головне управління ДПС у Тернопільській області спільно із Регіональним офісом Програми «U-LEAD з Європою» у Тернопільській області регулярно проводять спільні вебінари на актуальні теми оподаткування. Такі онлайн-семінари стали цікавими комунікаційними майданчиками для спілкування податківців та платників. 

Днями відбувся черговий вебінар щодо встановлення місцевих податків та зборів у тергромадах, а також щодо податку на прибуток підприємств. 

Фахівці Головного управління ДПС у Тернопільській області детально роз’яснили нюанси й новації в адмініструванні місцевих податків і зборів, зокрема земельного податку, податку на нерухоме майно. Окрім цього, чимало уваги було присвячено темі мінімального податкового зобов’язання, а також електронним сервісам ДПС, які значно спрощують подання звітності, отримання довідок та інше. Обговорили й акцизний податок, податок на прибуток підприємств та шляхи погашення податкового боргу.

Головне управління ДПС у Тернопільській області наголошує, що вебінари щодо актуальних податкових новацій відбуваються регулярно, тож просимо платників податків, бухгалтерів, фінансистів тергромад та усіх, кому цікава тема оподаткування, слідкувати за анонсами на офіційному субсайті ГУ ДПС в області та на сторінці відомства у Фейсбук.