Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбувся семінар для сільськогосподарських підприємств

, опубліковано 08 лютого 2024 о 14:29

Днями в приміщенні актового залу департаменту агропромислового розвитку Тернопільської ОВА відбулася нарада-семінар з питань фінансової підтримки сільськогосподарських підприємств, змін в податковому та пенсійному законодавстві, дотримання законодавства про працю, проведення бронювання, інших правових актів та ринку землі. На семінарі були присутні керівники, головні бухгалтери, економісти сільськогосподарських підприємств району та фермерських господарств, які мали змогу поставити запитання, що їх цікавлять та отримати кваліфіковані відповіді.

Так, лекторами на заході виступили фахівці Головного управління ДПС у Тернопільській області, Головного управління Держгеокадастру у Тернопільській області та Головного управління Пенсійного фонду у Тернопільській області.

Учасники семінару мали можливість почути, зокрема, про актуальні зміни у податковому законодавстві стосовно податку на додану вартість, єдиного соціального внеску, податку на доходи фізосіб та мінімального податкового зобов’язання.