Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

До податківців Тернопілля надійшов 21 запит на публічну інформацію

опубліковано 06 грудня 2012 о 14:45

Із загальної кількості запитів на публічну інформацію, що надійшли до податківців Тернопілля за 11 місяців цього року, 18 запитів (86%) надійшло поштою, 2 (9%) - електронною поштою та 1 (9%) - по телефону. За категорією запитувачів від фізичних осіб надійшло 86% запитів та 14% - від юридичних осіб.

Запитувачі насамперед цікавилися реєстраційними даними суб‘єктів господарської діяльності-юридичних та фізичних осіб, інформацією щодо проведення перевірок суб’єктів господарювання, інформацією про кількість платників єдиного податку, сплатою збору за паркування транспортних засобів. Також порушувалися питання щодо адміністрування та сплати податку на додану вартість, єдиного податку та податку на доходи фізичних осіб.

За результатами розгляду 17 запитів задоволено та надано вичерпні відповіді. Один запит на інформацію надіслано належному розпоряднику інформації, у володінні якого вона знаходиться, з одночасним повідомленням про це її запитувача. По 3 запитах на інформацію було надано відмову через те, що запитувана інформація належить до категорії інформації з обмеженим доступом.

 

Руслан Крисоватий,

завідувач сектору забезпечення доступу до публічної інформації

та розгляду звернень громадян

ДПС у Тернопільській області