Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Тернопільські учні й студенти – одні з найактивніших учасників конкурсу «Податківець майбутнього»

, опубліковано 11 липня 2024 о 16:17

Сьогодні у приміщенні Головного управління ДПС у Тернопільській області відбулося нагородження учасників за підсумками Всеукраїнського конкурсу «Податківець майбутнього». Цей конкурс з метою популяризації податкової та митної грамотності щороку проводить Державний податковий університет.

Представники Тернопільщини цього разу взяли активну участь. Адже загалом в інтелектуальних змаганнях налічувалося 395 учасників, серед яких 30 представляли нашу область.

За підсумками фінальних змагань ІІ місце серед 9-11 класів стала Домініка Лисевич з Почаївської ЗОШ I-III ступенів. Дівчина свою нагороду вже отримала, бо була присутня на основному нагородженні в університеті. 

Сьогодні ж нагороду ще одній переможниці – Анастасії Головко вручив в.о. начальника Головного управління ДПС у Тернопільській області Руслан Цвігун. Анастасія здобула ІІ місце серед здобувачів фахової передвищої освіти з кількістю балів – 92.

Також Руслан Цвігун подякував керівникам навчальних закладів, вихованці яких брали участь у конкурсі. Зокрема, директору відокремленого структурного підрозділу «Фаховий коледж економіки, права та інформаційних технологій ЗУНУ» Василю Мартинюку та директору Галицького фахового коледжу імені В’ячеслава Чорновола Марії Баб’юк. Василь Мартинюк отримав сертифікати за участь для п’ятьох вихованців свого закладу. А з Галицького коледжу участь у конкурсі прийняли аж 24 студенти, серед яких і призерка Анастасія Головко. Тож очільник податкового відомства Тернопільщини вручив Марії Баб’юк не лише сертифікати студентам, а й телевізор для закладу, чиї студенти стали найактивнішими учасниками конкурсу.