Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Напередодні свого професійного свята податківці на прощі у Зарваниці молилися за Перемогу

, опубліковано 01 липня 2024 о 12:25

Цієї неділі в Марійському духовному центрі «Зарваниця», що на Тернопільщині, відбулася проща працівників Державної податкової служби. Другого липня в Україні відзначають День податківця, і це вже стало доброю традицією напередодні свята відвідувати Зарваницю. Цьогоріч у прощі взяли працівники й ветерани органів податкової служби Тернопільської та Івано-Франківської областей.

Розпочалося паломництво з Божественної Літургії у малій Базиліці Зарваницької Матері Божої, в якій взяли участь усі прочани. Очолив богослужіння ректор малої Базиліки о. м. Дмитро Квич.

Після літургії відбулося освячення води та церковних речей для усіх бажаючих. На завершення прочани молилися на Хресній дорозі й відвідали храми Марійського духовного центру.

«Щороку наша професійна проща не лише духовно очищує і збагачує працівників податкової служби, а й сповнює нас вірою і надією у світле майбутнє України. Кожному з нас є за що дякувати і за що молитися, але, впевнений, кожен у своїй щирій молитві просив Господа нашої Перемоги та миру», – зазначив Руслан Цвігун.