Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Руслан Цвігун привітав науковців-фінансистів зі знаковою подією

, опубліковано 20 червня 2024 о 10:18

У Західноукраїнському національному університеті відбулася урочиста академія до 55-річчя кафедри фінансів ім. Сергія Юрія факультету фінансів та обліку ЗУНУ.

На святковий захід завітали почесні гості – знані науковці, економісти, представники місцевої влади та адміністрації області, партнери та випускники кафедри. До привітань долучилися і виконувач обов’язків Головного управління ДПС у Тернопільській області Руслан Цвігун та начальник управління оподаткування юридичних осіб Головного управління ДПС у Тернопільській області Валерій Лісницький.

«Багато років податкова служба Тернопільщини тісно співпрацює із науковцями Західноукраїнського національного університету. Студенти факультету фінансів та обліку мають можливість проходити практику, а також відвідувати Музей податкової служби. Чимало випускників ЗУНУ працевлаштовано в органах ДПС і у щоденній роботі на державній службі демонструють високі знання у фінансовій сфері», – зазначив очільник ГУ ДПС у Тернопільській області Руслан Цвігун.