Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Сучасні тенденції фіскальної політики обговорили на науково-практичній конференції

, опубліковано 24 травня 2024 о 16:19

У Західноукраїнському національному університеті відбулася ХХІ Всеукраїнська науково-практична конференція студентів та молодих вчених на тему «Фіскальна політика України в умовах євро інтеграційних процесів. Захід традиційно організувала кафедра фінансів ім. С.І. Юрія.

У рамках тісної співпраці із університетом у конференції взяв участь начальник управління по роботі з податковим боргом Головного управління ДПС у Тернопільській області Михайло Манастирський. Він розповів учасникам заходу про сучасні тенденції фіскальної політики та податкової роботи в Україні, та як це впливає на функціонування економіки країни й Тернопільської області зокрема. Також Михайло Манастирський підтримав бажання студентів брати участь у подібних заходах, адже вони дають не лише додаткові знання, а й поштовх до аналізу й вивчення чогось нового.

«Накопичуйте великий багаж знань та беріть від університету й навчання тут усе можливе, адже в сучасному світі конкуренція дуже велика і для роботодавця будуть важливі усі ваші різносторонні вміння й навички», – наголосив податківець.