Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Представники Державного податкового університету завітали до обласного податкового відомства

, опубліковано 02 квітня 2024 о 10:23

У Головному управлінні ДПС у Тернопільській області відбулася зустріч із представниками Державного податкового університету. Вони завітали до Тернополя із профорієнтаційною метою. Відтак протягом тижня представники факультету фінансів та цифрових технологій університету зустрічатимуться із учнями старших класів Тернополя, де інформуватимуть про діяльність ВНЗ та перспективи навчання в університеті.

Із представниками університету зустрілася й заступниця начальника Головного управління ДПС в області Марія Мельник. Освітяни поділилися тим, як іде відновлення університету, що на початку війни зазнав значних руйнувань внаслідок воєнної агресії ворога, адже приміщення знаходиться в Ірпіні. Також поділилися професійними здобутками навчального закладу та планами на майбутнє.

Марія Мельник зазначила, що молодь є важливою складовою сучасного українського суспільства, носієм інтелектуального потенціалу, визначальним фактором соціально-економічного прогресу. Тож побажала викладачам успіху в їхній важливій і нелегкій роботі.