Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Добротою зігріваючи серця

, опубліковано 04 грудня 2023 о 10:59

Напередодні Міжнародного Дня людей з інвалідністю та улюбленого для багатьох дітей Дня Святого Миколая педагоги та вихованці Теребовлянського навчально-реабілітаційного центру, де навчаються дітки з особливими освітніми потребами, провели святкову концертну програму «Добротою зігріваючи серця».

На свято запросили і представників Головного управління ДПС у Тернопільській області, адже податківці Тернопільщини вже багато років поспіль допомагають реабілітаційному центру. Тож і цього разу з подарунками до дітей завітав начальник  Теребовлянської ДПІ Головного управління ДПС у Тернопільській області Ігор Билиця.  

Вихованці центру подарували усім присутнім чудовий святковий концерт. Своїми яскравими виступами дітки неабияк вразили гостей із податкового відомства та продемонстрували, як вони вірять у Бога, у перемогу, в наші Збройні сили та в незламний український народ.

Після концерту Ігор Билиця привітав усіх із прийдешніми святами та побажав діткам міцного здоров’я, успіхів у навчанні й творчості, а також завжди вірити в диво і мріяти.