Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Тренінг для громадських активістів щодо фінансової та програмної звітності відбувся у Тернополі

, опубліковано 17 листопада 2023 о 14:19

Сьогодні у Тернополі відбувся тренінг «Фінансова та програмна звітність громадських організацій», на якому побували громадські активісти з Хмельницької, Тернопільської, Івано-Франківської та Закарпатської областей. Подію організувала команда громадської організації «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад».

Участь у заході взяла головний державний інспектор відділу адміністрування податку на прибуток, неприбуткових установ та спрощеної системи оподаткування управління оподаткування юридичних осіб ГУ ДПС у Тернопільській області Галина Теличин. Вона розповіла учасникам тренінгу про нюанси та терміни подання звітів до ДПС. Зокрема, наголосила присутнім на важливості дотримання термінів та вимог до такого звітування, адже цьому приділяється особлива увага при перевірці документів.

За словами керівника ГО «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» Максима Черкашина, сьогоднішній захід покликаний допомогти активістам полегшити роботу над звітами. 

«Окремо хочеться відзначити готовність представників Головного управління ДПС у Тернопільській області поділитися ключовими вимогами до фінансових звітів, враховуючи всі зміни в законодавстві та діючі норми. Сподіваємося, що такий досвід буде корисним для громадських активістів», – підкреслив Максим Черкашин.