Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

З минулим та теперішнім податкової служби ознайомилися майбутні фінансисти

, опубліковано 09 листопада 2023 о 16:36

Студенти Фахового коледжу економіки, права та інформаційних технологій ЗУНУ  побували в Музеї податкової служби Тернопільщини, де їм провели цікаву та пізнавальну екскурсію. 

Так, студенти першого й другого курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» ознайомилися з історією податкової служби на Тернопільщині, з її традиціями та досягненнями. Студентам також продемонстрували грошові знаки різних часів, які діяли на території сучасної України, та унікальну копію старовинної української гривні, виконану із срібла. 

З цікавістю студенти розглядали фотостенди, присвячені будням та дозвіллю працівників податкової Тернопільщини, їхні нагороди та кубки за спортивні досягнення, а також службову форму та типовий стіл податківця 50-х років минулого століття. Вразили гостей музею й обчислювальні прилади та комп’ютерна техніка минулого століття, яка ще якихось 20-30 років тому активно використовувалась у роботі працівників податкової.

На завершення екскурсії студенти залишили схвальні відгуки у книзі відгуків та пропозицій та зробили спільне фото на згадку.