Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбувся вебінар щодо змін податкового законодавства та їх впливу на бюджети тергромад

, опубліковано 08 листопада 2023 о 15:40

Формати взаємодії з бізнес-спільнотою та громадськістю видозмінюються відповідно до викликів, які є сьогодні через воєнний стан. Так, Головне управління ДПС у Тернопільській області спільно із Регіональним офісом Програми "U-LEAD з Європою" у Тернопільській області регулярно проводять спільні вебінари на актуальні теми оподаткування. Дані онлайн-семінари стали цікавими комунікаційними майданчиками для спілкування податківців та платників. 

Сьогодні відбувся черговий вебінар на тему «Зміни податкового законодавства та їх вплив на бюджети територіальних громад». На заході були присутні представники практично усіх тергромад області. 

Зі вступним словом до присутніх звернувся в.о. начальника Головного управління ДПС у Тернопільській області Руслан Цвігун. Він висловив готовність до ефективної співпраці із громадами області задля збільшення наповнення їх бюджетів, а також відмітив, що податкова завжди готова допомогти консультаційно.

Після цього фахівці податкової служби області детально роз’яснили нюанси й новації в адмініструванні місцевих податків і зборів, зокрема земельного податку, податку на нерухоме майно. Окрім цього, чимало уваги було присвячено темі мінімального податкового зобов’язання, а також темі легалізації трудових відносин. Однією з важливих тем було й оподаткування благодійної допомоги для внутрішньо переміщених осіб.

Головне управління ДПС у Тернопільській області наголошує, що вебінари щодо актуальних податкових новацій відбуваються регулярно, тож просимо платників податків, бухгалтерів, фінансистів тергромад та усіх, кому цікава тема оподаткування, слідкувати за анонсами та офіційному субсайті ГУ ДПС в області та на сторінці відомства у Фейсбук.