Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Обговорили співпрацю ГУ ДПС та ЗУНУ

, опубліковано 31 жовтня 2023 о 15:45

Сьогодні в Головному управлінні ДПС у Тернопільській області відбулася зустріч керівництва відомства із головою Вченої ради Західноукраїнського національного університету, професором Андрієм Крисоватим. Обласне податкове відомство і ЗУНУ вже багато років об’єднує тісна співпраця, а чимало випускників університету приходять в ДПС Тернопільщини працювати. 

Цього разу в. о. начальника Головного управління ДПС у Тернопільській області Руслан Цвігун та заступниця начальника ГУ ДПС у Тернопільській області Марія Мельник обговорили із науковцем актуальні зміни в оподаткуванні, зокрема пільги в оподаткуванні виплат благодійної допомоги внутрішньо переміщеним особам.

«Наша багаторічна співпраця з університетом продовжується. Податківці мають можливість на базі навчального закладу підвищувати кваліфікацію, а також беруть активну участь в заходах зі студентами. Натомість студенти проходять у податковій службі практику, а першокурсники залюбки відвідують наш музей податкової служби та центр обслуговування платників», – зазначив Руслан Цвігун.

Наприкінці заходу учасники зустрічі домовились про подальшу тісну співпрацю між університетом та податковим відомством.