Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Студенти кооперативного коледжу побували на екскурсії у податковій службі Тернопільщини

опубліковано 23 травня 2023 о 16:14

Сьогодні студенти спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» Тернопільського кооперативного фахового коледжу відвідали з екскурсією Музей податкової служби Тернопільщини. Він уже десять років діє в Головному управлінні ДПС у Тернопільській області, і за цей час у ньому побували учні та студенти багатьох освітніх закладів Тернопільщини.

Серед експонатів музею – обчислювальні прилади минулого, оригінальні грошові знаки, цікаві документи та фотографії щодо оподаткування в різні епохи. Знайшлося місце і роботам переможців конкурсу «Податки очима дітей», який був першим соціальним проектом податкової служби, стендам із фотографіями робочих буднів та свят працівників податкової різних років, а також кубкам та нагородам за перемоги тернопільських податківців у різноманітних спортивних змаганнях.

Молодь ознайомили з історією та сьогоденням податкової служби, з її традиціями та досягненнями, з професійною та профспілковою діяльністю. Крім цього, вони мали можливість потримати у руках унікальну копію старовинної української гривні, виготовлену зі срібла.

На завершення студенти ознайомилися з роботою Центру обслуговування платників, що діє при Тернопільській ДПІ.