Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Віра в себе окриляє

, опубліковано 06 грудня 2022 о 10:22

Перед улюбленим для багатьох дітей Днем Святого Миколая педагоги та вихованці Теребовлянського навчально-реабілітаційного центру, де навчаються дітки з особливими потребами, провели святкову концертну програму «Віра в себе окриляє».

На свято запросили і представників Головного управління ДПС у Тернопільській області, адже податківці Тернопільщини вже багато років поспіль допомагають реабілітаційному центру. Тож і цього разу з подарунками до дітей завітали заступниця начальника  Головного управління ДПС у Тернопільській області Марія Мельник та голова Тернопільської обласної ради профспілки працівників органів ДПС Оксана Наконечна.

Вихованці центру влаштували теплий та гостинний прийом і чудовий святковий концерт. Своїми яскравими виступами дітки неабияк вразили гостей із податкового відомства та продемонстрували, як вони вірять у Бога, у перемогу, в наші Збройні сили та в незламний український народ.

Після концерту Марія Мельник привітала усіх із прийдешніми святами та побажала діткам міцного здоров’я, успіхів у навчанні й творчості, а також завжди вірити в диво і мріяти, бо віра в себе справді окриляє.

Ще фото