Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Представники ДПС взяли участь у засіданні Антикризового штабу при УСПП

, опубліковано 18 листопада 2022 о 09:45

Діяльність українського бізнесу під час  воєнного стану та  можливі шляхи вирішення проблемних питань для стабілізації роботи підприємництва розглядалися під час засідання Антикризового штабу з вирішення невідкладних питань діяльності економіки та промисловості при Українському союзі промисловців та підприємців України.

Як відзначив в. о. першого заступника Голови ДПС Владислав Бугасов, сьогодні ДПС докладає максимум зусиль у межах  своєї компетенції для того, щоб платники податків мали змогу вчасно виконувати свої податкові зобов'язання та сплачувати податки.

«Державна податкова служба завжди готова до співпраці з бізнесом. Ми зацікавлені у впровадженні якісних законодавчих змін, які б  дозволили нашим платникам ефективно працювати та сплачувати податки, а державі мати повноцінний бюджет», – наголосив Владислав Бугасов. 

Він підкреслив, що податкова служба постійно аналізує тематику звернень платників для вчасного реагування на проблемні питання. 

Так, для зручності створено «гарячі  лінії»,  які надають допомогу платникам та консультації з питань оподаткування. Лише протягом останніх двох тижнів проведено 93 заходи з представниками асоціацій та інститутів громадянського суспільства для оперативного вирішення  питань.

Під час засідання Антикризового штабу учасники розглянули актуальні проблеми адміністрування податків, проаналізували  стан діяльності підприємств окремих галузей економіки тощо.