Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про виконання місцевого бюджету йшлося на засіданні виконкому Тернопільської міськради

, опубліковано 09 листопада 2022 о 16:31

Сьогодні відбулося чергове засідання виконавчого комітету Тернопільської міської ради. Одним із основних питань, винесених на засідання, було наповнення місцевих бюджетів та робота податкової служби у 2022 році. Про це доповів в.о. начальника Головного управління ДПС у Тернопільській області Руслан Цвігун. Він зазначив, що завдяки взаємодії та спільним заходам ГУ ДПС в області, інших органів виконавчої влади та місцевого самоврядування за 9 місяців цього року забезпечено виконання бюджету Тернопільської міської тергромади в повному обсязі – на 107,7%. Сума надходжень складає 1,7 млрд грн, додатково надійшло 121,1 млн гривень. Порівняно з аналогічним періодом минулого року надходження збільшились на 315,3 млн гривень.

«Платники продовжують підтримувати нашу державу у складний воєнний час, сумлінно сплачуючи податки. Завдяки активній громадянській позиції та патріотизму бюджет стабільно отримує такі необхідні кошти для Збройних Сил України та соціальних виплат нашим громадянам», – додав Руслан Цвігун.

На завершення доповіді Тернопільська міськрада та ГУ ДПС в області домовилися про подальшу співпрацю задля наповнення місцевої казни, а також погодили спільні заходи щодо належного справляння жителями тергромади майнових податків: податку на нерухоме майно та земельного податку.