Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Майбутні митники та податківці побували у Музеї податкової служби Тернопільщини

, опубліковано 15 вересня 2022 о 13:08

Нещодавно першокурсники факультету фінансів та обліку разом із їхньою кураторкою, к.е.н., доцентом кафедри фінансів ім. С. Юрія Інною Гуцул Західноукраїнського національного університету відвідали Музей податкової служби в Головному управлінні ДПС у Тернопільській області.

Вони дізналися про розвиток податкової системи у різні історичні періоду, походження термінів щодо справляння податків. Майбутні митники та податківці проаналізували грошові системи, які діяли на теренах Тернопільщини. Студенти з неабияким інтересом розглядали точну копію гривні, зважували її в руках, цікавились вартістю. Візитери оглянули стенди із документами, експонати, службову форму.

Першокурсники почули про те, як історичні події в країні впливали на наповнення бюджетів. Вони простежили розвиток та становлення податкової служби Тернопільщини від податкової інспекції до податкової служби, довідалися про зміну пріоритетів у роботі відомства.

Особливий інтерес першокурсників викликав «Пам’ятний реєстр ветеранів податкової служби», де вони ознайомились із біографічними довідками ветеранів. Любителі спорту відзначили досягнення працівників податкової служби у спортивних змаганнях, зокрема футболу, волейболу.

На завершення студенти залишили позитивні відгуки та зробили спільне фото.