Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Майбутні фінансисти відвідали Музей податкової служби Тернопільщини

, опубліковано 01 вересня 2022 о 11:37

Студенти третього курсу Тернопільського кооперативного фахового коледжу побували в Музеї податкової служби Тернопільщини, де їм провели цікаву та пізнавальну екскурсію. Музей уже майже десять років діє в Головному управлінні ДПС у Тернопільській області, і за цей час його відвідали учні та студенти багатьох закладів освіти Тернопільщини.

Так, майбутні фінансисти ознайомилися з минулим та сьогоденням податкової служби, з її традиціями та досягненнями, обов’язками працівників служби та організацією роботи ДПС. Студентам також продемонстрували грошові знаки різних часів, які діяли на території сучасної України та унікальну копію старовинної української гривні, виконану із срібла.

З цікавістю студенти розглядали фотостенди, присвячені робочим будням та дозвіллю працівників податкової Тернопільщини, їхні нагороди та кубки за спортивні досягнення, а також службову форму.

Окрім цього, третьокурсники відвідали Центр обслуговування платників Тернопільської ДПІ ГУ ДПС у Тернопільській області, де ознайомилися із спектром послуг, які можна там отримати.

На завершення студенти зробили спільне фото та залишили позитивні відгуки про відвідини ДПС у книзі побажань та відгуків.