Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Наближаємо перемогу разом: понад 6 мільярдів гривень податків – внесок платників Тернопільщини з початку року

, опубліковано 01 серпня 2022 о 19:10

Попри випробування війною суб’єкти підприємництва Тернопільської області дотримуються принципу повноти сплати податків та проявляють свою соціально відповідальну позицію. Адже добре розуміють, що кожна сплачена гривня до бюджету підтримує економіку нашої країни.

Так, у січні-липні 2022 року до зведеного бюджету України органами ДПС забезпечено збір податків та зборів в сумі понад 6 млрд грн, що на 597,3 млн грн або на 11 відс. більше, ніж за аналогічний період 2021 року.

До державного бюджету з початку року надійшло майже 2,3 млрд грн податків та зборів.

Доходи місцевих бюджетів за січень-липень 2022 р. склали понад 3,7 млрд гривень. Це на 708 млн грн або на 23,4% більше порівняно з січнем-липнем 2021 року.

 Надходження єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за сім місяців 2022 року склали майже 3,5 млрд грн, що на 679,1 млн грн або 24,4 відс. більше, ніж  у січні-липні минулого року.

«Дякую кожному платнику, суб’єктам господарювання великого, середнього та малого бізнесу за доброчесність та відповідальність. За те, що в специфічних умовах, у яких сьогодні доводиться провадити діяльність, дбаєте про фінансовий захист нашої країни і сумлінно сплачуєте податки», – зазначив начальник Головного управління ДПС у Тернопільській області Михайло Яцина.