Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Привітання начальника Головного управління ДПС у Тернопільській області Михайла Яцини з Днем податківця України

, опубліковано 01 липня 2022 о 11:28

Шановні працівники та ветерани податкової служби Тернопільщини!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди нашого професійного свята – Дня податківця України, яке ми щороку відзначаємо 2 липня.

Сьогодні нам доводиться виконувати покладені завдання у складних умовах, оскільки в країні війна, ворог знищує майно наших громадян, окуповує територію нашої держави. Тисячі людей змушені покинути своє звичне життя й адаптовуватися до нових обставин, шукати роботу, розпочинати власну справу. При цьому держава повинна залишатися фінансово захищеною та стабільною, а отже податки мають сплачуватись справно й у повному обсязі. Адже так ми сприятимемо підтримці Збройних сил України та соціальному захисту громадян.

Сьогодні кожен на своєму фронті повинен захищати країну: військові - на бойовому, а ми - на економічному. Тож через систему законодавчих нововведень, донесення до платників основних новацій, надання адмінпослуг та розвитку сервісної складової податківці нашого краю забезпечують співпрацю з бізнесом та дбають про наповнення бюджетів усіх рівнів. Тому висловлюю щиру вдячність усім працівникам та ветеранам податкової служби Тернопілля за віддану працю та патріотизм, належне ставлення до роботи.

Я щиро переконаний, що ми поборемо ворога, вистоїмо, Україна переможе, і над нашою державою блакитне небо наповниться миром, чистотою і пташиним співом, а не гулом бойових літаків.

З нагоди свята усім бажаю міцного здоров’я, достатку, злагоди та затишку в родинах. Нехай кожен сповна реалізує власний потенціал, досягне професійних висот, втілить задумане та самовіддано працюватиме задля розвитку рідної держави.

Бережімо один одного, дбаймо про майбутнє своєї країни, працюймо на славу та Перемогу Української держави.

Слава Україні!