Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Привітання начальника Головного управління ДПС у Тернопільській області Михайла Яцини з Днем Конституції України

, опубліковано 28 червня 2022 о 09:56

Сьогодні відзначаємо 26 річницю з часу ухвалення Конституції України. Це визначне і єдине державне свято, закріплене в самій Конституції нашої держави як День Конституції України.

Цьогоріч свято огорнене смутком, бо наша країна змушена відстоювати свою територіальну цілісність, права і свободи громадян, свій проєвропейський вибір у жорстокій війні. Кращі сини і дочки України на жертовний вівтар кладуть свої життя, захищаючи суверенітет рідної держави.

Ворог прагне зламати наш патріотичний дух, але йому нас не здолати. Він прагне, аби ми мовчали зі страху. Але ми – українці, нащадки славного козацького роду, любов до волі, прагнення до свободи в нас у крові.

Тож, шановні українці, щиро вітаю вас із цим важливим державним святом – Днем Конституції України. Я бажаю усім нам міцного здоров’я, мирного неба, затишку і достатку у родинах. Нехай кожна мить буде сповнена успішної праці задля Перемоги України. А свято хай додасть наснаги та творчих здобутків в ім’я нашої єдиної, незалежної держави.

Слава Україні!

Героям слава!