Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На нараді обговорили важливість злагодженої роботи податкових органів задля забезпечення надходжень до бюджету

, опубліковано 12 травня 2022 о 15:20

Заступник начальника Головного управління ДПС у Тернопільській області Петро Якимчук провів нараду в режимі відеозв’язку із керівниками державних податкових інспекцій області. Нарада була присвячена загальній організації, комунікації та координації роботи працівників ДПІ та працівників структурних підрозділів. Також обговорили основні напрямки роботи в поточному місяці, важливість наповнення бюджетів, зокрема місцевих, та погашення податкового боргу.

Учасники заходу зосередили свою увагу й на впровадженні новацій податкового законодавства, які прийнято із настанням воєнного стану.

Петро Якимчук наголосив, що зараз усі повинні працювати по-максимуму, наскільки це можливо, щоб забезпечити нашій державі належний економічний тил.

«Від початку війни прийнято ряд змін податкового законодавства в напрямку лібералізації бізнесу, щоб стимулювати економіку під час воєнного періоду. Тож ми закликаємо увесь бізнес, який має можливість, – працювати і сплачувати податки, таким чином підтримуючи Україну і наші Збройні Сили», – додав Петро Якимчук.