Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Вітання із Великоднем начальника Головного управління ДПС у Тернопільській області Михайла Яцини

, опубліковано 22 квітня 2022 о 16:00

Шановні українці!

 

Щиро вітаю вас із найвеличнішим святом усього християнства – Воскресінням Христовим!

Щороку ми з нетерпінням чекаємо цього Великого дня – провісника перемоги життя над смертю. Цьогоріч це свято особливо символічне, адже усім нам хочеться ще й перемоги України, перемоги наших воїнів та кожного українця.

Хоча цього року таке світле та радісне свято приправлене гіркотою втрат та руйнувань, але саме в цей день хочеться вірити, що вже зовсім скоро Україна буде мирною, щасливою й багатою країною. А поки ми бачимо, яка вона сильна й незламна, які мужні й відважні наші воїни, який добрий, співчутливий та сміливий наш народ. Тож є непохитна віра в те, що ми усе відбудуємо й відновимо.

У день світлого Великодня хочу побажати усім вам насамперед миру – в країні та в душі, міцного здоров’я, Божої ласки і благодаті. Нехай Великодній передзвін забринить в Україні спокоєм та милосердям, а духмяна паска наповнить наші оселі ароматом любові та єднання.

Барвисті писанки хай дарують щирість та злагоду у взаєминах, стійкість та оптимізм на шляху життєвих випробувань та надихають нас на добрі справи.

Також хочу подякувати усім платникам податків Тернопільського краю, які у цей непростий час війни виконують свій громадянський обов’язок та сумлінно сплачують податки. Таким чином ви робите вклад у наше майбутнє та майбутнє наших дітей, добробут та процвітання рідної України.

Христос Воскрес!

Воскресне Україна!

З повагою,

 Михайло Яцина – начальник

Головного управління ДПС у Тернопільській області