Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про податки під час війни говорили на семінарі

, опубліковано 12 квітня 2022 о 10:12

Нещодавно відбувся онлайн-семінар для бізнесу на тему: «Податки під час війни: нові правила сплати для суб’єктів підприємницької діяльності». Захід відбувся у рамках онлайн бізнес-курсу New Way – твій новий шлях в бізнесі, організатором якого є Тернопільська бізнес-школа Західноукраїнського національного університету.

Про новинки податкового законодавства, які запроваджено із настанням воєнного стану, учасникам семінару розповів начальник Головного управління ДПС у Тернопільській області Михайло Яцина. На запитання платників також відповідали фахівці профільних підрозділів Головного управління ДПС в області.

Насамперед Михайло Яцина наголосив, що бізнес зараз повинен працювати по-максимуму, наскільки це можливо, щоб стати фінансовою основою держави, забезпечивши їй належний економічний тил.

«Від початку війни прийнято ряд змін податкового законодавства в напрямку лібералізації бізнесу задля для стимулювання економіки в особливий період. Держава робить усе можливе, щоб економіка працювала, тому ми закликаємо увесь бізнес, який має можливість, – працювати і сплачувати податки, таким чином підтримуючи Україну і її Збройні Сили на шляху до перемоги», – додав Михайло Яцина.

До слова, учасниками курсу New Way – твій новий шлях в бізнесі є понад 35 учасників з різних куточків нашої країни: Сум, Києва, Одеси, Маріуполя, Херсону, Дніпра та інших міст.