Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На телепередачі обговорили підсумки роботи податкової служби та податкові новації

, опубліковано 21 грудня 2021 о 16:34

Про підсумки роботи Головного управління ДПС у Тернопільській області за 11 місяців цього року, а також про податкові новації, що чекають на бізнес та громадян у 2022 році, йшлося на зйомках чергового випуску телепередачі «Консультація онлайн» телеканалу «Тернопіль 1». Про усе це глядачам телеканалу розповів начальник Головного управління ДПС у Тернопільській області Михайло Яцина.

Основними темами розмови стали підсумки надходжень до бюджету, співпраця з тергромадами, впровадження РРО для платників єдиного податку, податкова амністія та інші.

«Нам важливо донести до громадян, що податкове відомство – це не каральний орган, а сервісна служба, яка всіляко допомагає зі сплатою податків та зборів сумлінним платникам. Дуже радує той факт, що більшість підприємців уже розуміють, що працювати легально та сплачувати податки вчасно і в повному обсязі – це в їхній інтересах», – підкреслив Михайло Яцина.

Випуск телепередачі «Консультація онлайн» щодо діяльності податкової служби, а також податкових законодавчих новацій ви можете переглянути на телеканалі «Тернопіль 1» в четвер, 23 грудня, о 13.15 та о 18.30 годині.