Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Михайло Яцина вручив нагороду підприємцю року за версією телепремії «Гордість Тернопілля»

, опубліковано 17 грудня 2021 о 15:48

У Тернополі відбулася неординарна та масштабна подія – вручення телепремії «Гордість Тернопілля». Премія заснована у цьому році телеканалами Тернопіль 1 та ІНТБ, але її планують зробити щорічною.

Цьогорічних переможців у двадцяти номінаціях шляхом голосування визначали самі жителі Тернопільщини.

Статуетку в номінації «Підприємець року» для переможниці голосування Ользі Бортняк урочисто вручив начальник Головного управління ДПС у Тернопільській області Михайло Яцина. Він привітав підприємицю та відзначив, що йому особливо приємно вручати нагороду саме в цій номінації, адже в другий тур голосування пройшли три жінки, три бізнес-леді, які своїм прикладом доводять, що жінки в бізнесі – це потужна сила, здатна змінювати та удосконалювати бізнес-середовище.

«Також хочу зауважити, що малий і середній бізнес – це основа економіки області, це ті підприємці, які наповнюють місцеві бюджети і, відповідно, сприяють покращенню благоустрою територіальних громад. Тож, користуючись нагодою, хочу подякувати усім підприємцям, які працюють легально, і сумлінно та вчасно сплачують податки», – додав Михайло Яцина.