Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Святий Миколай пам’ятає про кожного

, опубліковано 16 грудня 2021 о 16:11

День Святого Миколая – світле та радісне свято, яке з нетерпінням чекають усі діти. Святого Миколая здавна вважають покровителем тих, хто найбільше потребує любові та турботи.

Тож у переддень цього особливого свята до Теребовлянського навчально-реабілітаційного центру,  де навчаються дітки з особливими потребами, із подарунками завітали начальник  Головного управління ДПС у Тернопільській області Михайло Яцина та голова Тернопільської обласної ради профспілки працівників органів ДПС Оксана Наконечна.

Вихованці центру влаштували теплий й гостинний прийом та чудовий святковий концерт, який неабияк вразив гостей із податкового відомства.

Після концерту Михайло Яцина привітав усіх із прийдешніми святами та побажав діткам міцного здоров’я, успіхів у навчанні й творчості, а також завжди вірити в диво і мріяти, тоді все задумане обов’язково збудеться.

«Ці діти дуже особливі та талановиті, і подарунки, які ми привезли сьогодні, – найменше, що ми зобов’язані для них робити», – зауважив головний податківець області. Крім цього, він висловив щирі слова вдячності усім вчителям, вихователям, а також директору центру Марії Кацан, які роблять таку нелегку, але дуже важливу справу.

До речі, податківці вже не вперше відвідують із вітаннями та подарунками Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр, адже опікуються закладом вже багато років, часто приїжджаючи на свята, перший та останній дзвоник.