Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Начальник Головного управління ДПС у Тернопільській області Михайло Яцина привітав суддів із професійним святом

, опубліковано 15 грудня 2021 о 17:05

Сьогодні своє професійне свято відзначають судді та працівники судів, органів та установ системи правосуддя. З нагоди свята відбулася урочиста нарада для представників судової влади краю. Щирі вітання працівники органів правосуддя приймали від міської й обласної влади, представників державних установ.

До вітань долучився й начальник Головного управління ДПС у Тернопільській області Михайло Яцина. Він висловив слова вдячності працівникам судів за їхню щоденну працю, яка забезпечуює функціонування складного механізму судової влади в Україні.

«Вірю, що ваш професіоналізм, відповідальність та сумлінне виконання обов’язків стануть запорукою нинішніх і майбутніх досягнень системи правосуддя нашої країни та дадуть кожному громадянину можливість реалізувати право на справедливий суд та захистити порушені права, свободи і законні інтереси. Щиро зичу суддям та усім працівникам судів міцного здоров’я, успіхів, емоційної стійкості, незалежних принципових рішень і вчинків та віри у майбутнє нашої держави», – зазначив Михайло Яцина.