Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Робочі зустрічі з платниками – шлях до взаєморозуміння і вирішення проблемних питань

, опубліковано 25 листопада 2021 о 16:03

Систематична плідна співпраця із платниками податків та сприяння добровільному та своєчасному виконанню їх податкових зобов’язань – одне з основних завдань ДПС. Тож фахівці та керівництво Головного управління ДПС у Тернопільській області регулярно проводять зустрічі, конференції та семінари із представниками бізнесу.

Так, днями відбулася робоча зустріч заступника начальника ГУ ДПС у Тернопільській області Петра Якимчука із директором одного з акціонерних товариств області. На заході також були присутні начальник управління по роботі з податковим боргом ГУ ДПС у Тернопільській області Михайло Манастирський та начальник Тернопільського відділу по роботі з податковим боргом ГУ ДПС в області Наталія Зелінська.

Учасники зустрічі обговорили перспективи погашення акціонерним товариством податкового боргу і боргу зі сплати єдиного внеску.

«Наша служба завжди готова до діалогу із тими представниками підприємницької діяльності, які працюють чесно і прозоро, до обговорення усіх проблемних питань та узгодження позицій», – зазначив Петро Якимчук.

Одним із питань зустрічі також було одноразове (спеціальне) добровільне декларування активів громадян. Кампанія одноразового декларування саме триває, її крайній термін – 1 вересня 2022 року.