Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У рамках тісних партнерських відносин обговорили спільні здобутки й проблемні питання

, опубліковано 26 жовтня 2021 о 14:32

У Головному управлінні ДПС у Тернопільській області відбулася робоча зустріч заступника начальника ГУ ДПС в області Петра Якимчука із завідувачем кафедри фінансового контролю та аудиту Західноукраїнського національного університету Михайлом Лучком. Варто відмітити, що податкове відомство на постійній основі тісно співпрацює із ЗУНУ. І цього разу основною темою зустрічі було питання вдосконалення навчальних планів та робочих програм з підготовки студентів за програмами «Аналіз та аудит бізнесу» та «Аудит і державний фінансовий контроль».

Петро Якимчук зазначив, що чимало працівників податкової служби області – колишні студенти саме ЗУНУ, і їх рівень підготовки дуже високий, тож видно, що навчальний заклад дбає про якість і актуальність навчальних програм.

Також учасники робочої зустрічі обговорили кампанію одноразового (спеціального) добровільного декларування, яка зараз триває в Україні, перші її підсумки, та проблемні питання, які виникають у потенційних декларантів.

«Насамперед потрібно розуміти, що подання такої декларації – це право, а не обов’язок платника. Але саме так громадяни можуть легалізувати свої активи, створити собі позитивну податкову історію і виконати громадянський обов’язок», – наголосив Петро Якимчук.