Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Михайло Яцина зустрівся із новим начальником Тернопільської митниці

, опубліковано 19 жовтня 2021 о 16:47

Сьогодні відбулася робоча зустріч начальника Головного управління ДПС у Тернопільській області Михайла Яцини та новопризначеного начальника Тернопільської митниці Дмитра Дорофія. Очільник митниці був призначений на посаду як переможець конкурсу 21 вересня цього року.

На зустрічі керівники держустанов обговорили шляхи налагодження співпраці та продовження конструктивного діалогу, який завжди існував між митною та податковою службами.

Дмитро Дорофій розповів про напрямки діяльності Тернопільської митниці та її курс на відкритість і прозорість роботи щодо зовнішньоекономічної діяльності, зокрема прискорення проведення митних оформлень.

«Основним завданням як Головного управління ДПС у Тернопільській області, так і Тернопільської митниці є наповнення бюджету, яке можливе лише у взаємодії із бізнесом та громадськістю. Наша установа завжди відкрита до плідної співпраці та спільного обговорення проблемних питань і їх ефективного вирішення – як з платниками, так і з іншими державними установами», – зазначив Михайло Яцина.