Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Тернопільські студенти ознайомилися з роботою Центру обслуговування платників

, опубліковано 01 жовтня 2021 о 11:18

В Головному управлінні ДПС у Тернопільській області регулярно проводяться екскурсії для учнів шкіл та студентів вищих навчальних закладів з метою ознайомлення молодого покоління із роботою податкової служби.

Так, нещодавно студенти факультету фінансів та обліку за напрямом підготовки «Облік і оподаткування» Західноукраїнського національного університету мали можливість ознайомитися з роботою Центру обслуговування платників Тернопільської ДПІ ГУ ДПС у Тернопільській області. Екскурсію для них провів начальник Тернопільської ДПІ Володимир Гузенков. Він розповів про особливості роботи Центру обслуговування, про послуги, які там надаються, електронні сервіси ДПС, зокрема Електронний кабінет, який дає можливість отримувати необхідні послуги онлайн. Також Володимир Гузенков розяснив студентам, як і де в ЦОПі Тернопільської ОДПІ отримати електронний цифровий підпис, який потрібен для отримання послуг онлайн.

Окрім того, під час екскурсії студентів інформували про одноразове (спеціальне) добровільне декларування, яке розпочалося 1 вересня цього року і триватиме рік, про те, які активи можна декларувати, які ставки податків передбачені, та як подати таку декларацію.