Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Головному управлінні ДПС у Тернопільській області відбувся День відкритих дверей

, опубліковано 28 вересня 2021 о 15:03

Залучення освіченої фахової молоді до лав працівників Державної податкової служби є одним із пріоритетних напрямків кадрової політики ДПС. Адже потреба в нових молодих, енергійних та цілеспрямованих кадрах є завжди.

Тож сьогодні в Головному управлінні ДПС у Тернопільській області відбувся День відкритих дверей, на який завітали студенти факультету фінансів та обліку за напрямом підготовки «Облік і оподаткування» Західноукраїнського національного університету.

На початку зустрічі начальник Головного управління ДПС у Тернопільській області Михайло Яцина привітав гостей та розповів про сучасні тенденції роботи податкової служби.

«На сьогоднішній день наша служба орієнтована насамперед на обслуговування платників та на електронізацію усіх процесів. Щоб за будь-яких умов, навіть карантину, бізнесу було зручно надсилати податкову звітність, отримувати довідки та різноманітні послуги», – зазначив Михайло Яцина.

Також він розповів, що зараз найактуальнішим нововведенням є впровадження одноразового (спеціального) добровільного декларування, яке дозволяє громадян легалізувати свої активи, які ніде раніше не декларувалися і податки з яких не сплачувались.

У заході взяла участь начальник управління кадрового забезпечення та розвитку персоналу ГУ ДПС в області Галина Сокаль-Кривохатько, яка розповіла про переваги державної служби та про те, як стати працівником податкової служби, про перспективи кар’єрного росту, а також про основні вимоги до кандидатів на посади державних службовців.

В рамках Дня відкритих дверей для студентів також провели екскурсію у Музеї податкової служби та ознайомили з роботою Центру обслуговування платників Тернопільської ОДПІ ГУ ДПС у Тернопільській області.