Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Очільник податкової служби краю відвідав провідне підприємство Бучаччини

, опубліковано 27 вересня 2021 о 00:00

З метою ознайомитися з діяльністю одного із агропромислових підприємств Тернопільщини та кращого платника податків учні школи №6 обласного центру та їхні батьки відвідали фермерське господарство «Гадз», що на Бучаччині. Тут вони оцінили смакові властивості та якість яблук, вироблених соків, пюре і корисних чипсів, а також поспілкувалися із головою наглядової ради Петром Гадзом.

Серед учасників був начальник Головного управління ДПС у Тернопільській області Михайло Яцина. Він розповів, що дане підприємство відіграє значну роль у наповненні місцевого бюджету територіальної громади. А також забезпечує жителів регіону офіційним працевлаштуванням та належною виплатою заробітної плати.

Така ознайомча екскурсія – це різновид промислового туризму, який набуває популярності. Адже такі візити надають можливість побачити функціонування підприємств, заводів, інших виробничих структур із середини. Так би мовити – побачити, які складні процеси криються за барвистими етикетками товарів, а також пересвідчитися у якості та безпеці продукції. До того ж спілкування в неформальній обстановці із керівниками підприємств дозволяє вивчити досвід та вивідати секрети успіху, розширити свої знання та світогляд.