Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податковим міліціонерам Тернопільщини подякували за службу

, опубліковано 22 вересня 2021 о 10:00

Податкова міліція як один із податкових органів завершує свою роботу. З дня створення структури минуло майже 25 років, і ось, цього року, в рамках реформування ДФС податкова міліція припиняє діяльність.

Силові функції податківців у трансформованому вигляді перейдуть до нового керівного органу – Бюро економічної безпеки (БЕБ). Але податкова міліція – це не лише структура, це люди, які в ній працюють, і які віддали служінню держави не один рік. Тож, аби подякувати колективу за непросту, але дуже важливу та професійну роботу, керівництво ГУ ДФС у Тернопільській області організувало урочисті збори.

На заході були присутні голова Тернопільської ОДА Володимир Труш, заступник начальника Головного управління ДПС у Тернопільській області Сергій Бабій та тимчасово виконуючий обов’язки начальника ГУ ДФС в області Роман Лисаковський. Вони подякували податковим міліціонерам і висловили надію, що чимало працівників успішно пройдуть конкурс і стануть частиною нової структури. Адже у них є знання, досвід та вміння. Також на заході вручили подяки кращим працівникам податкової міліції Тернопільщини.