Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Яскраві емоції, наполеглива боротьба та перші досягнення

, опубліковано 13 вересня 2021 о 09:11

Сьогодні відбулися основні змагання серед податківців Волині, Закарпаття, Івано-Франківщини, Львівщини,Тернопільщини, Рівненщини, Хмельниччини та Чернівеччини в ході проведення Спартакіади ДПС України (Зона В). Упродовж дня учасники показували свої вміння із гри у настільний теніс, волейбол та міні-футбол. Звісно, що гравці – любителі даних видів спорту, проте на майданчиках панував командний дух та згуртованість. Самі ж податківці-спортсмени демонстрували хороші навики, витримку та швидкість. Однодумці на роботі, проте представники різних команд у змаганнях. Тож, попри дружні відносини, доводилось гідно захищати честь регіональних управлінь.

За команду ГУ ДПС у Тернопільській області щиро вболівали очільник відомства Михайло Яцина, його заступники Петро Якимчук та Сергій Бабій. «Усім учасникам Спартакіади бажаю продемонструвати високі результати, отримати задоволення від гри, проте вболіватиму за податківців Тернопільщини», – сказав Михайло Яцина.

Отож для податківців нашого краю це було хорошим стимулом зіграти на повну. Хоча не один раз серце вболівальників завмирало від гострих моментів біля воріт рідної команди, і вирували яскраві емоції, коли тернополяни йшли в наступ, а м’яч потрапляв у ворота іншої команди, чи тривала волейбольна партія завершувалася переможним балом на нашу користь.

 Цього дня визначилися лідери у настільному тенісі. Так, серед жінок перше місце посіла Наталія Бендас із Івано-Франківщини, друге ¬ Галина Жигайло з Львівщини, а третє Людмила Петраніч із Тернополя. Серед чоловіків трійка лідерів така: Андрій Погребняк (Закарпаття), Василь Макулович (Івано-Франківськ) та Володимир Петкович (Чернівці).

За результатами сьогоднішніх ігор із міні-футболу завтра у півфіналах зустрінуться Івано-Франківськ з Тернополем та Рівне зі Львовом. За п’яте¬шосте місце та сьоме¬восьме змагатимуться Чернівці і Волинь та Закарпаття і Хмельницький. Завтра ж визначаться лідери з цього виду спорту.

Хто вправніший у волейболі, теж з’ясується завтра. Проте відомо, що за перше місце змагатимуться Івано-Франківськ і Львів, а за третє ¬ Тернопіль і Чернівці. Волинь та Закарпаття розігруватимуть п’яте ¬ шосте місця.

Схоже, що фінальний день змагань буде не менш насичений подіями та наповнений приємними емоціями, адже визначиться переможець, який представлятиме свій регіон у фіналі. Тож стежимо за новинами, усім бажаємо удачі, а своїй команді – перемоги.

 Ще фото