Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відзначили кращих платників податків Тернопілля

, опубліковано 07 вересня 2021 о 14:38

Сьогодні в Тернопільській обласній державній адміністрації нагородили кращих платників податків Тернопільщини за підсумками їх роботи у 2020 році.

Нагородження відбулося з нагоди Дня підприємця, який був цієї неділі. Нагороди сумлінним платникам вручали голова Тернопільської ОДА Володимир Труш, начальник Головного управління ДПС у Тернопільській області Михайло Яцина та голова Ради територіального відділення АППУ у Тернопільській області Іван Іскерський.

«Основним підґрунтям для побудови успішної економічно сильної держави є розвиток підприємництва. Адже це не тільки підвищення добробуту кожної української родини, створення додаткових робочих місць, але й належне наповнення державної скарбниці та зміцнення української економіки загалом.  Саме завдяки наполегливій праці підприємців зростають надходження до бюджетів, а мешканці нашого краю отримують робочі місця та соціальний захист», – звернувся до представників бізнесу Михайло Яцина.

Як розповів очільник податкової області, упродовж восьми місяців цього року до бюджетів усіх рівнів платники податків Тернопільщини уже спрямували понад 6,4 млрд грн податкових платежів, що на 1,5 млн грн більше, ніж у відповідному минулорічному періоді. При цьому місцеві бюджети отримали 3,5 млрд грн, тобто порівняно з січнем-серпнем 2020 року забезпечили приріст надходжень майже на 700 млн гривень. Такі надходження – це результат злагодженої роботи податкової служби та сумлінних платників податків.

«Сьогодні я хочу щиро подякувати вам за сумлінне виконання зобов’язань перед державою та популяризацію добровільної сплати податків. Бажаю усім представникам бізнесу Тернопілля здоров’я, сімейного благополуччя, успіхів у подоланні труднощів під час ведення бізнесу, взаємної партнерської поваги та оптимізму», – побажав на завершення заходу усім підприємцям Михайло Яцина. 

Ще фото