Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Привітання з Днем підприємця начальника Головного управління ДПС у Тернопільській області Михайла Яцини

, опубліковано 03 вересня 2021 о 15:16

Шановні підприємці Тернопілля!

Від мене особисто та усього податківського колективу краю прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята – Дня підприємця, яке ми відзначаємо щороку у першу неділю вересня.

Бути підприємцем насамперед означає бути відповідальним: перед рідними, бо ризикуєте сімейними фінансами, перед найманими працівниками, бо забезпечуєте їх роботою, перед державою, бо сприяєте розвитку її економіки. Тож цього дня адресую слова вдячності тим ініціативним, енергійним особистостям, які зуміли організувати власну справу, втілити свої задуми, подолавши труднощі, залишатися у вирі підприємництва та продовжують реалізовувати нові цікаві проекти й іти у ногу зі змінами сьогодення. Завдяки вашій відповідальній соціальній позиції бюджети усіх рівнів своєчасно та в повному обсязі отримують фінансове забезпечення. Цьому сприяє доброчесна та в повному обсязі сплата вами податкових платежів.

З нагоди свята щиро зичу вам та вашим родинам міцного здоров’я, добробуту та достатку. Бажаю успіхів у бізнесових справах, вдалих угод, надійних партнерів та щоб удача та надія ніколи не залишали, а професійна інтуїція підказувала успішні рішення та вдалі напрямки діяльності. Нехай бізнес ваш процвітає, прибутки примножуються, конкуренти стають партнерами, а особисте життя повниться щастям та радістю.