Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Тернополі відзначили підприємців

, опубліковано 02 вересня 2021 о 15:11

Щороку першої неділі вересня в Україні відзначають своє професійне свято підприємці. Цьогоріч близько 40 представників малого та середнього бізнесу Тернополя отримали нагороди та подяки міського голови та подяки Головного управління ДПС у Тернопільській області.

Сьогодні відбулися урочистості з нагоди Дня підприємці у приміщенні Тернопільської міської ради. Зі словами вітання та вдячності до учасників заходу звернулися мер Тернополя Сергій Надал та очільник податкової служби краю Михайло Яцина.

«День підприємця – це свято, запроваджене задля відзначення суттєвого внеску малих суб’єктів господарювання у здійсненні економічних реформ в Україні, вирішення соціально-економічних проблем держави загалом та територіальних громад зокрема. Воно покликане привернути увагу суспільства до підприємницьких ініціатив, сприяти подальшому розвитку малого і середнього бізнесу в країні. Адже саме розвиток підприємництва дає можливість вирішувати найактуальніші соціально-економічні проблеми краю, передбачає зміцнення економіки, надає їй гнучкості», – сказав головний податківець області.

Він також наголосив, що завдяки наполегливій праці суб’єктів господарювання зростають надходження до бюджетів, жителі нашого краю отримують робочі місця та соціальний захист. «Так, упродовж восьми місяців цього року до бюджетів усіх рівнів платники податків Тернопільщини спрямували понад 6,4 млрд грн податкових платежів, що на 1,5 млн грн більше, ніж у відповідному минулорічному періоді. При цьому місцеві бюджети отримали 3,5 млрд грн, тобто порівняно з січнем-серпнем 2020 року забезпечили приріст надходжень на 688,5 млн гривень», – конкретизував Михайло Яцина.

Начальник ГУ ДПС в області побажав представникам бізнесу міцного здоров’я, приймати тільки обдумані рішення, постійно ставити перед собою нові цілі і неодмінно досягати грандіозних перемог у своїй діяльності.

За сумлінну сплату податків, високу податкову культуру та з нагоди професійного свята ­ Дня підприємця подяки Головного управління ДПС у Тернопільській області та квіти отримали 10 суб’єктів господарювання міста Тернополя.