Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Очільник податкової служби Тернопільщини долучився до урочистостей з нагоди Першовересня у ЗУНУ

, опубліковано 01 вересня 2021 о 16:39

День знань у Західноукраїнському університеті зібрав велелюдну спільноту студентів, батьків, викладачів. Цьогоріч свято проходило під гаслом «Студентська молодь – майбуття держави!».

З вітальними словами до студентів-першокурсників та професорсько-викладацького колективу вузу зверталися представники влади та духовенства. В урочистостях взяв участь начальник Головного управління ДПС у Тернопільській області Михайло Яцина.

«Сьогодні, перебуваючи у цій святковій трепетній атмосфері, я переповнений хвилюючими митями та емоціями. Адже для багатьох працівників нашої служби Західноукраїнський університет став першою сходинкою до професії, основою знань», – поділився своїми враженнями від свята Михайло Яцина. Він додав, що першокурсники повинні гордитися свої вибором, оскільки навчатимуться в одному з найкращих університетів, перейматимуть знання у висококваліфікованих викладачів.

Очільник податкової служби краю також зустрівся із ректором Західноукраїнського університету Андрієм Крисоватим, аби обговорити подальшу співпрацю. Оскільки впродовж тривалих років для студентів вузу ГУ ДПС в області надає можливість набути практичних навичок у роботі, застосувати свої знання, показує роботу податківця без прикрас. Для фахівців податкової служби ЗУНУ пропонує різні курси підвищення кваліфікації, поглиблення знань та удосконалення навиків. «Сподіваюся, що з роками взаємини ГУ ДПС в області та ЗУНУ лише міцнітимуть та прогресуватимуть», – зазначив податківець.

На завершення розмови він побажав професорсько-викладацькому складу вузу успішного та вдалого навчального року.