Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Тернопільські податківці взяли участь в урочистостях з нагоди 30-річчя Незалежності України

, опубліковано 24 серпня 2021 о 10:13

Сьогодні минає три десятки відколи чергова спроба нашої держави стати вільною увінчалася успіхом. Через тривалі роки боротьби, віддані життя та здоров'я кращих дочок і синів на карті світу гучно про себе заявила Україна. За час її повернутої незалежності було багато різного успішного і не дуже, але одне залишається незмінним: ми всі – єдина, вільна, європейська держава. Цього дня в нашій країні відбуваються різноманітні урочистості. Так, у Тернополі розпочалося святкування з урочистої події «Україна. Народжені вільними!» на Театральному майдані. До заходу з радістю долучилися фахівці Головного управління ДПС у Тернопільській області разом із очільником Михайлом Яциною.

«Для мене День Незалежності України – це надзвичайно величне державне свято, яке об'єднує усіх нас у велику всеукраїнську родину. Впевнений, що кожен із нас безмежно і щиро любить свою Батьківщину. Про це говорять наші досягнення у різних галузях науки та спорту, підприємства та економіки», – розповів начальник ГУ ДПС в області. Він також додав, що відповідальна громадянська позиція кожного проявляється і через сплачені податки. Адже для держави це – джерело фінансової спроможності та безпеки.

Під час урочистостей до присутніх з вітальними словами зверталися представники влади, відбулося нагородження, а також провели спецпогашення поштової марки, присвяченої 30-й річниці незалежності України. На завершення усі бажаючі поклали квіти до пам’ятників та пам’ятних знаків діячам українського державотворення, борцям за незалежність України.