Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Урочистості з нагоди Дня Незалежності відбулися в Головному управлінні ДПС у Тернопільській області

, опубліковано 19 серпня 2021 о 15:15

Сьогодні відбулися урочисті збори колективу Головного управління ДПС у Тернопільській області з нагоди відзначення дня Державного Прапора України та 30 річниці Незалежності України.

Окрім колективу податкової служби області, на святі були присутні керівники міста та області – голова Тернопільської обласної держадміністрації Володимир Труш, голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко та міський голова Тернополя Сергій Надал, а також голова територіального відділення АППУ у Тернопільській області Іван Іскерський.

На початку свята до присутніх з вітальним словом звернувся начальник Головного управління ДПС у Тернопільській області Михайло Яцина.

«День Незалежності – це не просто день народження нашої держави, це світле свято здійснення мрій і сподівань багатьох поколінь наших предків, які з любов’ю творили й плекали українську націю, рідну мову, самостійну державу, мужньо боролися за її майбутнє. Прийнявши 30 років тому історичний документ виняткового значення для долі українського народу – Акт проголошення незалежності України – Україна заявила про себе на увесь світ як суверенна, демократична та правова держава, а громадяни України отримали право обирати владу і самим її представляти, мати можливість самим вирішувати свою майбутню долю. З нагоди цього чудового свята хочу побажати усім вам нових сил і енергії для подальших звершень на шляху боротьби за краще майбутнє нашої держави», – привітав колег та гостей заходу очільник податкової служби Тернопільщини.

Окрім теплих слів привітань, Михайло Яцина, а також керівництво міста та області нагородили окремих фахівців податкової служби Тернопільщини грамотами, подяками, квітами та цінними подарунками.

До вітань на урочистих зборах приєднався і колектив Тернопільської філармонії, який подарував присутнім чудовий святковий концерт.

Дивитися фотогалерею