Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На комісії обговорили рейтинг сумлінних платників податків Тернопільщини

, опубліковано 11 серпня 2021 о 10:57

Начальник Головного управління ДПС у Тернопільській області Михайло Яцина взяв участь у засіданні обласної рейтингової комісії по визначенню переможців Всеукраїнського рейтингу «Сумлінний платник податків 2020». Такий рейтинг є традиційним і відбувається щорічно уже багато років.

Засідання відбулося в Тернопільській обласній державній адміністрації за участю першого заступника голови ОДА Ігоря Дем’янчука, голови Територіального відділення Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України» в Тернопільській області Івана Іскерського та представників структурних підрозділів облдержадміністрації.

Під час заходу учасники опрацювали перелік пропозицій щодо сумлінних платників податків в області за результатами  2020 року.

Крім цього, очільник обласного податкового відомства принагідно розповів присутнім про кампанію одноразового (спеціального) добровільного декларування, яка стартує уже першого вересня і триватиме рік.

«Закон про податкову амністію дає змогу громадянам України задекларувати активи, з яких не були сплачені податки, та таким чином легалізувати їх. При цьому у добровільній декларації не потрібно буде вказувати інформацію про джерела походження задекларованих активів. Ця можливість надана нормами закону про проведення одноразового (спеціального) добровільного декларування», – пояснив Михайло Яцина.