Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбулося засідання міжвідомчої комісії з питань захисту прав інвесторів

, опубліковано 29 липня 2021 о 11:54

У Тернопільській обласній державній адміністрації відбулося засідання міжвідомчої комісії з питань захисту прав інвесторів, протидії незаконному поглинанню та захопленню підприємств. Участь у заході взяв заступник начальника Головного управління ДПС у Тернопільській області Петро Якимчук.

Основною метою засідання була організація спільних координованих заходів між правоохоронними та іншими державними органами влади області задля попередження та реагування на факти, пов’язані із порушенням прав законних власників та силовим захопленням підприємств.

Учасники комісії обговорили проблемні питання в цьому напрямку роботи та нагадали про чинну постанову Кабінету Міністрів України «Про утворення Міжвідомчої комісії з питань протидії протиправному поглинанню та захопленню підприємств від 21 лютого 2007 р. № 257».

Керівники правоохоронних та інших державних органів влади області домовилися забезпечити взаємодію у разі будь-яких незаконних дій стосовно захоплення майна, а також координацію дій із представниками установ і відомств у регіоні під час документування вчинених правопорушень у сфері рейдерських захоплень підприємств та подальшого притягнення винних осіб до відповідальності.

«Дуже важливо налагодити плідну співпрацю органів влади задля ефективної підтримки бізнесу Тернопільщини. Адже саме представники бізнесових спільнот, які чесно працюють, забезпечують необхідні для розвитку регіону надходження до бюджетів», –  зазначив Петро Якимчук.