Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Сумлінні платники податків отримають заслужені відзнаки

, опубліковано 19 липня 2021 о 15:49

            Начальник Головного управління ДПС у Тернопільській області Михайло Яцина та голова ради територіального відділення ВГО «Асоціація платників податків України» в Тернопільській області Іван Іскерський провели робочу зустріч, на якій обговорили майбутнє нагородження кращих платників податків.

Щорічний Всеукраїнський Рейтинг «Сумлінні платники податків» було започатковано Асоціацією платників податків України ще у 2011 році. Переможці рейтингу визначаються як на регіональному, так і загальнодержавному рівнях. Основне завдання даного рейтингу – посилення ролі та авторитету платника податків в житті країни і підвищення загальної культури сплати податків.

«Платники податків Тернопільщини щорічно успішно приймають участь у рейтингу «Сумлінні платники податків» та стають переможцями на всеукраїнському рівні. А ми, в свою чергу, завжди раді співпрацювати з добросовісними представниками бізнесу, а за потреби готові надавати платникам практичні та методичні рекомендації», – зазначив очільник обласного податкового відомства Михайло Яцина.