Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Тернопільські податківці взяли участь у Всеукраїнській прощі до Зарваницької чудотворної ікони

, опубліковано 19 липня 2021 о 08:25

Цьогоріч прочани з усіх куточків нашої держави вирушили до українського Люрду - Зарваниці, що на Тернопільщині. Адже саме тут упродовж 17-18 липня відбувалася довгоочікувана і велилюдна подія — Загальнонаціональна проща. До того ж минулого року такий захід відбувався онлайн через пандемію коронавірусу. В цьогорічному паломництві взяв участь Блаженніший Патріарх Української греко-католицької церкви Святослав Шевчук. Його з почестями зустрічали представники влади, духовенство, прочани. До зустрічі долучилися також начальник Головного управління ДПС у Тернопільській області Михайло Яцина та працівники відомства.

“Проща до Зарваниці – це не лише молитва кожного окремого християнина. Вона об’єднує людей в єдину молитовну спільноту, дає відчуття підтримки, радості. Тут ми наповнюємося душевним миром та спокоєм, черпаємо сили до трудових буднів та життєвих випробувань”, ­-- сказав очільник податкової служби краю. Він також нагадав, що нещодавно відбулося ряд професійних прощ до Зарваницької чудотворної ікони Пресвятої Богородиці. Зокрема, у першу неділю липня податківці Тернопільщини разом із колегами з Івано-франківщини побували у Марійському духовному центрі з нагоди свого професійного свята.

Нагадаємо, що цьогорічне паломництво присвячене 425-й річниці проголошення Берестейської унії та молитві за мир в Україні.