Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Обговорили шляхи зниження рівня незадекларованої праці у регіоні

, опубліковано 30 червня 2021 о 14:16

Нещодавно в Управлінні Держпраці відбулося засідання робочої групи з питань зниження в Тернопільській області рівня незадекларованої праці.

Участь у заході взяла начальник управління податкового адміністрування фізичних осіб Головного управління ДПС у Тернопільській області Лариса Березюк, а також обласні представники Управління Держпраці, Пенсійного фонду України, Держпродспоживслужби, Укртрансбезпеки, служби зайнятості та представник від організації роботодавців області.  

Присутні на засіданні робочої групи окреслили пріоритетні напрямки роботи щодо виявлення на території регіону громадян, які працюють без належного оформлення трудових відносин, проаналізували динаміку кількості застрахованих осіб та особливу увагу зосередили на проведенні масштабної інспекційної кампанії, яка розпочнеться з першого липня поточного року у ризикових сферах господарювання, де використовується незадекларована праця. А саме: оптова та роздрібна торгівля, сільське господарство, тимчасове розміщення й організація харчування, будівництво, надання транспортних послуг.

Результатом засідання робочої групи стало прийняття учасниками протокольного рішення та рекомендацій щодо організації спільної роботи, зорієнтованої на легалізацію зайнятості та зниження рівня незадекларованої праці на території Тернопільщини.