Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбулося засідання робочої групи щодо посилення боротьби з нелегальним обігом алкогольної продукції

, опубліковано 25 червня 2021 о 14:00

Засідання робочої групи щодо посилення боротьби з нелегальним обігом алкогольної продукції на території Тернопільської області відбулося нещодавно у Тернопільській обласній державній адміністрації. Під час заходу підбили підсумки проведеної роботи у першому півріччі цього року.

Участь у засіданні взяв начальник управління контролю за підакцизними товарами Головного управління ДПС у Тернопільській області Роман Савка. Він проінформував присутніх про проведені перевірки суб’єктів господарювання, які здійснюють роздрібну торгівлю алкогольними напоями, тютюновими виробами та пальним.

«Протягом п’яти місяців цього року фахівцями нашої служби проведено 143 таких перевірки, за результатами яких встановлено 179 порушень  Законів України, що регулюють виробництво та обіг алкогольних напоїв, тютюнових виробів та пального. До представників бізнесу, що допустили дані порушення, застосовано фінансові санкції на користь держави на суму 30 млн 153 тис. гривень», – зазначив Роман Савка.

Представники держструктур, які були на заході, зійшлися на думці, що задля ефективної боротьби з нелегальним продажем алкоголю, потрібно об’єднати зусилля і працювати максимально злагоджено. Адже головна мета – це не лише виявити точки продажу нелегального алкоголю, а й викорінення такого явища загалом.